Contoh Surat Berhenti Kerja (Notis sebulan)


Assalammualaikum, hari ni aku akan share ngn korang s
urat berhenti kerja yang aku create based on format surat rasmi... surat ni aku create time nk berhenti kerja kilang Wong Engineering. untuk sambung pengajian aku pada tahap Diploma pulak.





Korang boleh download file ni dalam bentuk .DOC ye!

"Nothing Perfect In This World"

8 comments

bro.. nak tengok format surat resign ni

bagus bagus.nasib jumpe!haha thanks bro!

COOL..jumpe surat berhenti..kite sme umur..haha. ^^

Terima kasih Farhan atas surat diatas. Aku pun dah lupa camna nak tulis surat berhenti.

sib baik terjumpa..
bleh buat rujukan.. hehhe

Suggestion or Review are Welcome
EmoticonEmoticon

Extra Information

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...