Masalah yang Timbul Tentang POLIMAS Badge! - Solved!

Semekum semua warga blogger dan warga dunia! hahahah...
ok beberapa masalah tentang Polimas badge untuk Blogger dimana gambar dia tak Kuaq! Whoaa!
mcm ni...

apa ni? saya buat penat2 mcm len... yang ni yang kuaq.. spatutnya keluaq cam ni..
haa! ni baru btol!! nk taw kenapa?

ok.. kepada sesiapa yang jadi mcm ni... sila tengok.. kenapa jd mcm ni...

tengok pada hujung URL gambaq tu.... dan gambaq ni.. compare kan...
sama je kan ejaan dia? Tapi salah! sbb huruf besaq kecik dia tak sama! yang salah tu,. url dia,...
yang btol...

Kdang2 Browser kita aka sesuka suki hati dia untuk ubah besaq keciknya sesuatu URL tu...
so.. untuk dapatkan yang btol.. kita kena ubah skit...

Masuk Edit HTML... cari balik Code Html Tu.. then Ubah...
DARI KECIL SEMUA :
Click Untuk Besarkan
KEPADA 'P' DAN 'B HURUF BESAR :
Click Untuk Besarkan
Tu ja masalah nya...

Saya memohon maaf diatas kesulitan ni... pada awalnya saya pon taktau kenapa jdi macam ni.. lepas sy kaji balik... rupanya begini.... Maybe ada hikmah sebalik semua ni.... Kita sama2 dapat belajar....

"Kesusahan dan Kesulitan mengajar kita sesuatu yang baru"


"Nothing Perfect In This World"

Suggestion or Review are Welcome
EmoticonEmoticon

Extra Information

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...