Pilihan......

Assalamualaikum!
hyep semua...
lama sangatkan aku hilang dari Blogger ni..
sebab...
aku...
Sangat2 sibuk!!
arrgghhhhh!!
penat sangat sem nih....

Hidup ni memang banyak pilihan erk?
aku dah jd blur dah skang ni...
Aku taktau arah mana yag aku tuju,..
dengan sapa harus aku bersama...
Apa yang harus aku study...
time bila yang harus aku tidoq...
apa yang harus aku makan...
hurmm...

Kalau lah ada somebody yang boleh bantu aku...
bantu aku untuk trus hidup mcm orang lain...
mesti aku hepi sngt...
"Hepi Sangat!"

Tapi ni lah hidup kan...
tak semua yang kita nak..
kita akan dapat... hahahah!

See yaa!... pas ni aku akan active balik kot rasanya... hahahah....


"Nothing Perfect In This World"

Suggestion or Review are Welcome
EmoticonEmoticon

Extra Information

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...