The Perfect Ending

hello! ahahahahaha... sangat2 hepi meyh... taw kenapa? sbb aku dah berjaya habiskan semester 2....
mcm2 sangat yang aku lalui.... Sem ni.. best kot.. kenai ramai junior... kenai ramai senior... awwww... sngt2 best!

Paper Last aku td... F2037 Programming Fundamental with C++! whoaa... paper yang aku tggu2 selama neyh weh... Aku buat Paper td... SAMBIL SENYUM! whoa! sbb apa? sbb ala2 senang gitu! heheheheehe... 4 Flat tu tak confirm lg la.. sbb markah PB Kena potong truk.. sedih gila,...
Sengal je kan budak ni.. dah la uduh... haizz.... Nerd boy! hahahah.. gaya baru meyh.... aku suka nampak nerd kat poli.. sbb ntah la.. bawu rasa cam student kot... hahahahahah.... gamaq ni lepas aku abes paper C++... sangat2 hepi... sbb aku jawab dengan teliti... Paper len aku bleh kuaq awai.. tapi paper yang ni.. sorry.. aku tak mampu... sangat berat bg aku... aku rela check berkali kali walau dah lama siap... hahahahaha.....

Aku ada berita gembira! Puan Norazura dah gitau at aku yang aku lulus math! whoaaa.. best weh.. takyah amik math dah sem depan.. yela.. pala otak aku gelong skit ngn math.... memang dri dulu aku tak leh math... tapi puan cakap... aku score time final meyh... dapat 60 lebih kot... campuq ngn PB aku yang 56 tu... hahaha... so lulus la! cam na la aku leh score kan?
ni lah... orang yang banyak tolong aku sblom paper math! tenkiu CIKGU SHAZRINA!(my class mate) pengajaran anda terbaik.. senang paham.. dan anda tersangat lah layak jadi cikgu... heheheheh... :) akan ku hargai jasamu hingga ke akhir hayat.... :) (anyway kamu sngt comel yah)...

And...........
ni sorang lagi! NurHafizah! perh! junior weh.. tapi sama umuq ja.. so aku tak consider dowank sebagai junior... kami sama ja... hahahahha... salah sorang penyebab aku lulus MATH! kalau takdak dia.. maybe aku takkan lulus walau sepandai mana pun aku... heheh.. Dia bg Pinjam Kalkulator meyh! hahahah... kalkulator aku ilang... kena curi.... thx sngt2 to PIJA! huhuhu....

The other person......
Hafizh........ :) memang aku mcm besa ja kan... wat cool ja... tapi.. ang taw ang banyak wat aku semangat nk belajaq math walau tak boleh.. sebab ayat2 ang agak pedas... aku hargai semua kata2 ang untuk bakaq semangat aku.. n buat aku panas ngn kejayaan ang... hahahahk... Wakil Kelas Terbaik... :) Ingat tau... someday kita akan dapat AKJ skali nek kancil Ku Ahmad skali... hehehe....

and tak lupa pada senior2 yang slalu bg semangat... :) walau ada yang tak penah jumpa.... or jumpa pon paan wat taktau ja... bukan apa.. segan meh... sngt2 segan.. tpi kalau dah biasa teguq ok la... hehehe....

Wish Gudluck to all My Friend 
And People that know me....
Always.....

"Nothing Perfect In This World"

4 comments

very2 perfect ending :)
really hope u can smile n happy like this

alayai~~ malu la yunk oi~~ huhuu~~ btw itu lah tugas saya menolong anda sebagai sahabat!

assalamualaikum.awk dulu ambik programming,skrg dh smbung mana? ke student poli lagi

assalamualaikum.awk dulu ambik programming,skrg dh smbung mana? ke student poli lagi

Suggestion or Review are Welcome
EmoticonEmoticon

Extra Information

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...