Kesah Seekor Lipas


Dah la jarnag bukak blog.. pastu hapdet pasai minatang yang menggelikan ni plak..TEROK LA hang ni paan!
huh! pasai ar kat aku.. aku tak geli pon! hahahah.. ok2.. straight to the story keyh....

Tersebut al-kisah... di dalam sebuah kisah... ada seeokor LIPAS! hahahah... satu ari tu... aku ngah berdiri di kawasan ruang tamu... tiba2 datang seeokr lipas! whoaa... brani dia kuaq time ramai manusia ada ni... Sungguh tak respect manusia2 yang ada lansung! huh! tp aku buat taktau ja...
pastu kan,.. selang 4 minit camtu... dia mai lg.. duk lalu tepi kaki aku! ades.. lipas ni cari pasal.. tapi aku masih buat taktau... sebab dia hanya seekor LIPAS yang taktau dosa dan pahala... hurm....

Selang 2 minit cam tu... tiba2 LIPAS tu berlari dengan laju nya dan memanjat kaki aku! woit LIPAS! kaki aku kot! bukan dinding! aku terkejut lalu aku melibas kaki aku dan lipas tersebut terjatuh dilantai... dicampur pulak perasaan marah! (Terkejut+MaRAH=TerkeRAH) dengan serta merta otot kaki aku menjadi tegang mengumpul power(orang kedah kata tarik lajak) lalu memijak lipas itu pada kelajuan 80KM/H kot kalau x silap aku... hehehehe... slamat laju.. tak la terseksa LIPAS tu.. dia mati dengan serta merta akibat kebocoran pada bahagian perutnya... (Gambar diatas ialah gambar Lipas tersebut setelah aku pijak)

TAMAT

"Nothing Perfect In This World"

1 comments:

Kesian cicak tu, eh lipas tu -.-
Tapi naseb dia laa kena pijak. Haha

Suggestion or Review are Welcome
EmoticonEmoticon

Extra Information

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...