Noobies Tutorial : Report Fake User!

Assalammualaikum! ok! zaman skarang ni.. mcm2 bleh jadi.. tambah2 orang sekarang suka sngt ber-Faebook termasuk aku. Ok! straight to the point!

Ok.. baru2 ni sorang kawan amad telah diciplak DPnya! mcm mana tu? haaaaa! DP kawan amad ni.. ada sorang dak mana tah donlod pastu upload wat dia punya DP... konon2 nya muka dia larh kan! hahaha..

Kalau jadi cam ni kat korang.. takyah bising2 sngt.. bnda takkan settel kalau bising2 pon.. Just report kat pihak facebook.. MCM NI!

uke.. ni FB fake yang dak mana tah wat... dp ni dp kawan paan.. kalau anda sendiri yang kena.. sila klik Report /Block kat bawah dari DP tu...

pastu... akan keluaq cam ni...

nampak pilihan tu? kat sini pilih je bahgian tu.. and click continue k?

"Nothing Perfect In This World"

2 comments

agak-agak ada ke tak gambar ai. kena letak gambar boboy la pasni. hohoho

da mmg byk fake acc skang nih..
ntah asal la nk guna gmbr org lain kan?

Suggestion or Review are Welcome
EmoticonEmoticon

Extra Information

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...