Widget Logo PSP | Blogger

Assalamualaikum... Uke haritu aku ada buat LOGO POLIMAS rite? nampak x yang aku pakai ni kat Widget Sebelah kanan ni? Ok skang aku buat Untuk PSP(Politekni Seberang Perai) Atas Request Seorang pelajar Institusi ni.... Sobri ...

*Sorry kalau x cantik keyh!



100px X 125px



150px X 187.2px










200px X 250px


Bila Klik pada pada logo ni.. USER akan masuk Entri ni... dia link pada entri ni untuk senang orang len amik... :)

Uke ni adalah 3 size yang aku editkan... kalau korang taknak or tak muat ka apa ka.. FEEL FREE TO EDIT THE SIZE... Flash adalah vector image so takkan pecah walau besaq mana skali pon.. uke? skang ni kalau korang nk edit.. Tengok bawah ni... (make sure amik coding html dulu then paste kat Widget box HTML dulu baru senang nampak)

Click to Enlarge

Kalau Nk request Sila Contact K! Kat shoutbox pon ok...

Sila Follow pas amik keyh! hehehehe

"Nothing Perfect In This World"

5 comments

wah! sangat kreatif...
sobri yang request rupenye...
thumbs up la...
ney yang nak tepek kat blog ney... hehe... <3

thanks bro sebab wat logo psp. :)

Suggestion or Review are Welcome
EmoticonEmoticon

Extra Information

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...