Delete Your time line cheated?? It suck! [Solved]

Assalamualaikum pada semua yang membaca post ini.. ok pada yang sedang membaca post ini mungkin anda familiar dengan gambar dibawah.
hehehe... ok.. pada pandangan aku, ini bukan lah virus. cuma malicious code yang berbentuk extendsion untuk google chrome! korang kena? berjangkit? nk buang? SENANG! so skang korang ikut langkah ini.

1st korang tekan option google chrome korang...
nampak kan option?? heeee... klick pastu korang amik extension...
ok dapat kan mcm diatas? heeee... then korang cari Extension Facebook! pastu remove!
ha.. korang cari yang ni... pastu tekan remove! buang ja.. ^^ settle... believe in me readers! heeee.... slamat mencuba!!

"Nothing Perfect In This World"

2 comments

kalau tak da cmne? :'( cuma extension lain2 je ada...

Suggestion or Review are Welcome
EmoticonEmoticon

Extra Information

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...